Cos produse:  0 Produse - 0,00RON     
 
 
Categorii
Speciale
AIM Group Sanatatea cu dispozitive de frontiera!

Kamala

Doresc sa profit
Specialemore
Spune unui prietenmore
 
  Spune unui prieten  
Spune-ti cuiva ce stiti despre acest produs.
Informatiimore

Tehnologii Free Energy

35,00RON
Vanzare: 31,50RON
Reducere: 10%

O noua si extraordinara revolutie se produce in prezent. Ea va modifica radical peisajele, mediul inconjurator, economia chiar si vietile noastre. Ea va insemna sfarsitul unei politici conduse de petrol si inceputul unui nou mileniu grandios in care fiecare va dispune de propriile surse de energie, nelimitate si nepoluante, dobandind in acelasi timp o independenta energetica reala.

 

Jeane Manning prezinta cele mai importante descoperiri ale unor inventatori care afirma ca suntem inconjurati de un ocean de energie, la care ne vom putea bransa, in ziua in care vom descoperi aceste secrete ale manifestarii. „Stiinta” afirma ca singurele modalitati de a genera energie sunt cele descrise in manualele de fizica. Cercetatorii care se ocupa de aceste noi forme de energie afirma: „Stiinta se inseala iar rezultatele (uneori evidente) investigatiilor noastre sunt ignorate datorita intereselor private, de catre institutiile stiintifice. Aceasta represiune nu poate dura pentru ca prea multi inventatori devin victime datorita descoperirilor lor (accidente ciudate… sau acuzatii grotesti).”

 

Acest nou tip de energie, produs direct din vid, prin diverse fenomene pe care fizica „clasica” a ales sa le ignore, a fost denumita „free energy” (energie gratuita).

 

Jeane Manning a calatorit in toata America de Nord si Europa pentru a intra in contact cu diversi cercetatori si a intelege cum functioneaza aceste noi surse de energie. Aceasta carte descrie cele mai importante principii care stau la baza functionarii acestor dispozitive. Motoare cu hidrogen, fuziune la rece ti alte fenomene sunt descrise pe scurt in acest compendiu. Marele merit al acestei lucrari este acela de a va familiariza cu acest domeniu si de a va pune la dispozitie numele si lucrarile celor care au avut realizari in obtinerea „free energy”.


  • Autor: Jeane Manning
  • 1373 Unitati in stoc


Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru pe date de duminic„ 15 martie, 2009.

more
 
Cautare Avansata
Produse noimore
 

Aventurile lui Oricine

Aventurile lui Oricine


  more info     buy now  
Comentariimore
 
Cine e onlinemore
 
Momentan este 1 vizitator online.
Specialemore
 
Editura Excalibur ©

Powered by Software Vision Business ®